Gymnázium
prof. Jana Patočky
Gymnázium
prof. Jana Patočky
Gymnázium
prof. Jana Patočky
Previous slide
Next slide

Klub mladých diváků 2024/2025

Milí studenti, i v tomto roce budeme otevírat pro zájemce Klub mladých diváků při GPJP. Tentokrát půjde o 5 představení za (dohromady) 800,- Kč (tj. 160Kč za představení).

Nabídku představení pro naše gymnázium sestavuje Jiří Havlík vždy 15. dne příslušného měsíce. Sami si pak vybíráte, na co půjdete. Aby pro náš klub představení bylo k dispozici, musí Vás být nejméně 10.

Chodí se po prestižních pražských divadlech, například do

  • Divadla v Dlouhé
  • Divadla na Vinohradech
  • Národního divadla
  • Divadla v Celetné
  • Městských divadel pražských (Divadlo ABC, Divadlo Komedie a Divadlo Rokoko)
  • Divadla pod Palmovkou
  • Atp.

Vstupenky nabízím od října/listopadu až do června včetně. Jak si svých 5 představení vyčerpáte, je na Vás. Pokud si vyberete jen 4, nebudu bohužel moct peníze vracet.

Do divadel i zpět jdete sami. Může se Vám stát, že na představení potkáte někoho z učitelů, dopravu ani doprovod však nezajišťujeme. Do Klubu mladých diváků při GPJP je možné přihlásit kohokoli mimo školu ve věku 15-21 let, kdo bude chodit s Vámi. Studium na GPJP není podmínkou.

Co musíte udělat, abyste mohli v tomto školním roce chodit?

Nejpozději do 17. září do 12:30 přinést vždy za třídu seznam studentů s vybranými penězi do knihovny GPJP. Čím dříve přijdete, tím dříve budou lístky. Pokud by se Vám podařilo peníze vybrat již do 9. září, budu moct nabízet už říjnová představení, jinak až listopadová. Seznamy je možné doplňovat až do 17. září.

Co se stane, až budete přihlášeni?

  • Přijde Vám pozvánka do učebny na google classroom Klub mladých diváků (2024/2025), kde budu zveřejňovat nabídky představení. Na ně je nutné rychle (pokud možno obratem) zareagovat. Čím je představení atraktivnější, tím rychleji je pryč. Opravdu to funguje podle logiky Kdo zaváhá, nežere. Lístky potom chodí do školy vždy na začátku měsíce. To vyzvu vždy zástupce z Vašich tříd, aby se pro ně stavili. Data představení si pamatujte a hlídejte.

Ve dnech 10. – 13. září mě tu nenajdete. Jsem na adaptačním kurzu.

Jiří M. Havlík

Další příspěvky

Přihlášení